Wie zijn wij

Wie?
Josette Bierhuizen-Hermes (9-3-1973), Serge Bierhuizen (9-3-1973) *puur toeval… Josette is 1,5 uur ouder
Jet Bierhuizen (2-12-2005), Suus Bierhuizen (29-9-2009)

Van waar?
La Roche en Ardenne in België (2008 tot 2016), IJhorst (2004-2008), Bergschenhoek (1995-2004)…

Oorspronkelijk?
Josette en Serge zijn geboren in Rotterdam
en tot november 2004 daar of in de buurt woonachtig geweest.

Relatie vanaf en getrouwd?
10 oktober 1992 is de relatie ontstaan en op 2 oktober 2004 te Delfshaven, Rotterdam, getrouwd.

Uit wat voor familie?
Josette haar vader was vrachtwagen chauffeur en haar moeder was verkoopster in een kledingzaak. Serge komt uit een slagersgezin en nu hebben zij een beeldentuin in het Gelderse Borculo.

Beroep?
Josette is verpleegkundig specialist (te vergelijken met een arts assistent) op de neonatologie afdeling van de Isala Klinieken te Zwolle.
Serge is activiteiten/evenementen manager geweest en heeft management en bedrijfsleider functies in diverse soorten (grote) horeca bedrijven bekleed.

Monkey Town Zwolle
Sinds december 2017 draaien wij ook een 2000m2 grote indoor speeltuin. De indrukwekkende speelapparaten, de gezellige sfeer en horeca maakt een dagje Zwolle ook tot de mogelijkheden voor, tijdens of na een verblijf bij ons. Gasten van Aangenaam - Olde Horst krijgen een gratis consumptie. Vraag gerust om de bonnen. Alleen mogelijk in combinatie met de entree van de kinderen. Volwassenen hebben gratis entree. Meer info over ons speelparadijs: www.monkeytownzwolle.nl

Aangenaam Catering
In 2022 lanceerde Ik (Serge) een nieuwe tak binnen Aangenaam Olde Horst: Aangenaam Catering. Een vervolg van de lekkere ambachtelijke BBQ's die wij vanuit mijn slagersachtergrond al aan verblijvende gasten voorschotelde. Het bedrijfje komt met een prachtige foodtrucktrailer op elk gewenste locatie. Het is niet zomaar een bBQ catreing maar één met een mogelijkheid voor activiteiten erbij: BBQ + activiteit maakt Etentainment. Meer info: www.aangenaam-catering.nl

Ons prachtige verleden in de Ardennen
Samen hebben wij van februari 2008 t/m december 2015 B&B Villa le Monde in het Belgische La Roche en Ardenne opgebouwd en met veel plezier gedraaid. Van een vergaan verblijf hebben we een prachtige B&B opgebouwd midden in de heuvels en het gezellig toeristische plaatsje. Daarnaast hadden wij een organisatie bureau voor een combinatie van overnachten (kon ook op andere plekken zijn), (outdoor) activiteiten en eten & drinken. Ook dat werd een succes. Beide bedrijven zijn in 2015 verkocht.

Appartement te huur in het Spaanse Mijas...
Sinds 2023 kan ons appartement in het zonnige zuiden van Spanje, Mijas, Costa del Sol, Andalusië, gehuurd worden. Een prachtig 4 persoonsappartement in een fraai complex op slechts 8 minuten van het strand en het witte dorpje Pueblo Mijas. Vliegen? Het vliegveld van Malaga ligt slechts op 15 minuten! Check: www.appartement-mijas.nl

Reizen…
Dat is de grote passie. Behalve op Antarctica hebben wij op alle werelddelen (meeste keren met de back pack) rondgezworven. Ook beide dochters hebben buiten Antarctica alle continenten bezocht. De sfeer zoals wij die graag hadden tijdens die trips, die tot 3 maanden konden duren, proberen wij over te brengen op onze gasten. Dat deden wij in de Belgische Ardennen en ook nu in Diever. De  B&B kamers, appartement hebben daarom bijvoorbeeld ook achter ‘Aangenaam’ een werelddeel als naam erbij en heeft onze Bar/terras: Auberge le Monde een werelds karakter meegekregen.

Meer weten over onze weg richting Diever? Check: Zo kwamen wij in Diever terecht...

Uiteraard hopen wij u in ons verblijf te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Serge, Josette, Jet en Suus Bierhuizen

 

 

Gelezen: 5302 keer Laatst aangepast op donderdag 07 december 2023 18:53
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Log in om reacties te plaatsen

AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.