"Van Australië tot in de Ardennen"

Een door ‘Aangenaam-Olde Horst’ eigenaar Serge geschreven boek over de weg van plannen in Australië tot aankoop en eerste 3 jaar van het bestaan van hun vorige verblijf in de Belgische Ardennen.

Na veel reisverslagen. Een boek over de plannen in Australië en de opbouw van de B&B in de Belgische Ardennen te La Roche en Ardenne.

Zelf op zoek om een Bed and Breakfast in de  Belgische Ardennen of waar ook ter wereld te kopen? Of misschien gewoon benieuwd hoe het is om zoiets te hebben?

Tips, uitleg over hun bevindingen in de omgeving, sappige verhalen en het gevoel van  een jong gezin dat de stap heeft gemaakt, worden allemaal in dit boek beschreven.

Josette en Serge hebben veel gereisd en hun Villa le Monde mag ook gezien worden als een volgende grote reis. De benodigde samenwerking, die de backpackers nodig hadden tijdens hun reizen over de hele wereld,  komt goed van pas tussen de fraaie Belgische heuvels.

Jet en Suus groeien op met ouders die proberen om een B&B anders in te richten en uit te baten dan gebruikelijk. Het lukt ze ook door doorzettingskracht, verstand, enthousiasme en een dosis creativiteit. Binnen drie jaar wordt een zeer goed functionerend bedrijf opgezet.

*Laatste hoofdstuk gaat over ons TV avontuur op de Vlaamse zender VTM.

Boek bestellen? Dit kan alleen nog via de webwinkel, klik HIER.

Uitgever: Boekenbent 
Omslag gemaakt door: Ons-id

Gelezen: 1650 keer Laatst aangepast op donderdag 17 december 2020 10:30
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Log in om reacties te plaatsen

AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.