Appartementen

Dit zijn onze thematische en volledig ingerichte appartementen voor 2 personen Azië en Oceanië is uit te breiden naar 3 of 4 personen. Extra service zoals ontbijt en diner is groot gedeelte van het jaar mogelijk.

De thematische appartementen hebben een badkamer met douche en toilet, keuken met alle gemakken, woonkamer met flatscreen TV, slaapkamer met dubbelbed (te veranderen in 2x een enkel bed) en eigen terras. In de woonkamer van Oceanië is een slaapbank om 3 tot 4 personen te laten verblijven en eigen terras met uitzicht op de ruime tuin. Deze twee appartementen zijn zowel met (B&B extra compleet) als zonder ontbijt te huur (Appartementen). Gevestigd in onze vakantie boerderij op een rustige lokatie met uitzicht op de ruime tuin.

 

Onderstaand vind u een selectie van leuke arrangementen en activiteiten

Klik hier voor alle arrangementen of klik hier voor alle activiteiten

MTB arrangement Diever 3 dagen/2 nachten

Overnachten in Diever en genieten van mountainbiken in prachtig (5* fiets provincie!!) Drenthe.

Fietsverhuur Diever

Het is heerlijk fietsen rondom Diever met o.a. twee nationale parken!

BBQ: Auspit, uit Foodtruck of een Walking dinner

Onze specialiteit is BBQ'n, geleverd vanuit ons catering bedrijf. Vanaf de Kamado (groot zwart 'ei'), Ofyr (look a like) en Auspit. Laatste is een heerlijk overblijfsel van onze vele reizen...

Shakespeare arrangement

Genieten van de Shakespeare voorstellingen in Diever, heerlijk eten, geweldig slapen en genieten van de omgeving....

Wandel arrangement Diever, lunch of borrelplank en 3 gangen diner

Heerlijk wandelen rondom Diever, dat kan o.a. in Nationaal Park Drents-Friese Wold en overnachten in de appartementen of B&B kamers van Aangenaam - Olde Horst.

Drentse fiets4daagse 2024 arrangementen Diever

Drentse Fiets4daagse donderdag 25- zondag 28 juli 2024 arrangementen vanuit prachtig Diever. Heerlijk fietsen en half pension verzorging bij ons. Start punt op 100m..

Drentse fietspruverij

Genieten van heerlijke pruverijen met prachtige fietsroutes die vanuit Diever te doen zijn door het Drentse landschap...

AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.