Bedrijfsuitje en groepsarrangementen

Ook voor één dag kun je met het bedrijf, vriendengroep of familie bij ons terecht. Of het nu gaat om bedrijfsuitje, personeelsuitje, heidag, kerstborrel, bouwvakborrel, vergadering, BBQ, lunch, familiedag, jubileum, verjaardag...

De bar, recreatie ruimte, (deels overdekte) terras met haard is het centrum van dag heerlijk weg met het bedrijf, vriendengroep of familie. De layback sfeer in combinatie met activiteiten, het ruime terrein met speeltuin en speelveld, natuur om de hoek (je kijkt vanaf het terrein op nationaal park Drents-Friese Wold) en ons eigen BBQ catering bedrijf is ideaal voor een bedrijfsgroep, vriendengroep of familie.

Een activiteit, een lunch, een borrel bij de haard op het terras en een heerlijke BBQ van ons eigen catering bedrijf het is maar een kleine greep uit de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden. Bedrijven kunnen hier nog een vergadering bij inplannen.

Activiteiten zoals e-step / e-choppers, handboog en kruisboog schieten, kano varen, diverse workshops, city games en teambuilding mogelijkheden kunnen aanbieden. Heidagen en struinen door de bossen naast ons terrein. Maar ook b.v. een dag op de MTB met een vergadering en een borrel zijn mogelijkheden.

Wij zijn gespecialiseerd in BBQ. Een Auspit of een heerlijke BBQ uit onze foodtrucktrailer zijn zeer in trek. En gratis bieden wij daar vinyl draaien bij (good old plaatjes draaien).

Meer weten? Vraag gerust naar wat wij op maat voor jullie kunnen betekenen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-40840588

Handboogschieten, kruisboogschieten en blaaspijp schieten

Handboogschieten en kruisboogschieten of wat denk je van ouderwets blaaspijpschieten...

Fietsverhuur Diever

Het is heerlijk fietsen rondom Diever met o.a. twee nationale parken!

City games: Hunted en Al Capone hunt

Speciaal voor Aangenaam - Olde Horst gemaakte city games zoals Hunted, Al Capone Hunt en Wie is de Mol?...

Klimmen, GPS fietsen en kano of combinatie

Klimmen of combinaties van fietsen en kano en klimmen...

BBQ: Auspit, uit Foodtruck of een Walking dinner

Onze specialiteit is BBQ'n, geleverd vanuit ons catering bedrijf. Vanaf de Kamado (groot zwart 'ei'), Ofyr (look a like) en Auspit. Laatste is een heerlijk overblijfsel van onze vele reizen...

Fort Veenhuizen (Fort Boyard l.a.l.)

Wat te doen in Drenthe met je groep voor een familie weekend, vriendenuitje of bedrijfsuitje. Dit spel is fantastisch voor jouw groep!

Einde middag en of avond programma's

Zowel voor groepen die o.b.v. groepsaccommodatie als groepen die geheel verzorgd hebben geboekt bieden wij (ludieke) einde middag en of avond programma’s aan. Ideaal voor je familie weekend, vriendenuitje of bedrijfsuitje.

Diverse leuke workshops in Drenthe

Met de vriendengroep, bedrijf of familie een gezellige workshop? (Vals) Schilderen,mozaik en muziek workshops. Ludiek soms hilarisch maar vooral leuk voor jong en oud...

Jong en oud in de natuur

Wat te doen in Drenthe qua activiteiten voor jong en oud in de prachtige natuur rondom Diever.

AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.