Fort Veenhuizen (Fort Boyard l.a.l.)

Wat te doen in Drenthe met je groep voor een familie weekend, vriendenuitje of bedrijfsuitje. Dit spel is fantastisch voor jouw groep!

Fort veenhuizen
Een unieke activiteit in een uniek pand op een 25 minuten rijden van ons verblijf. Een oude graansilo van 15 meter hoog is omgebouwd tot activiteiten locatie. Fort Veenhuizen is gebaseerd op de TV hit Fort Boyard, echter hebben zijn de slangen, kikkers en andere dieren achterwege gelaten. 

Met jouw team!
Jouw team moet een aantal opdrachten uitvoeren, hierbij komen zowel fysieke als mentale inspanningen om de hoek kijken. Er zijn hoogte-, doe-, en denkopdrachten in het spel aanwezig. Let wel dat elke opdracht maar door één teamlid kan worden uitgevoerd. Je moet dus van te voren al je strategie bepalen!
Opdrachten die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere; The Square, The Shower, the Tower, The Snake etc...Door middel van het uitvoeren van opdrachten kun je codes bemachtigen. Als het goed is en je doet alles binnen de gestelde tijd, dan levert deze code een sleutel op.... Hoe meer sleutels hoe beter!!

Meer informatie en voorwaarden Fort Veenhuizen
Aantal personen: vanaf 10 tot 25 personen (in teams van 4 á 5 personen)
Kledingadvies: Dichte schoenen, wat af en toe vies mag worden.
Inclusief: Koffie en thee. Gebruik van alle spelmaterialen en begeleiding door één van onze begeleid(st)ers.
Leeftijdsgrens: Deelnemers dienen 16 jaar of ouder te zijn.
Meer informatie; Deze activiteit is zowel binnen als buiten, ideale mix met slecht weer.
Als je toch in Veenhuizen bent....klik hier voor info over het gevangenis museum, bierbrouwerij Maallust en kaasmakerij Kaaslust.

drenthe logo veeg 2*Al eens gedacht aan een leuke workshop? Klik HIER.
*Een safari door het Drents-Friese Wold is zeer leuk voor jong en oud, klik HIER.
*Deze leuke dag kan perfect afgesloten worden met onze specialiteit: BBQ. De OFYR BBQ (Haard en BBQ in 1), kamado of onze bekende Auspit (Australische BBQ). Meer info, klik HIER.
*Avond programma's zoals een Quiz, Ik hou van Holland, een Moordspel, etc... klik HIER.
*Speciaal voor Aangenaam - Olde Horst gemaakte City Games, klik HIER.

Mail voor meer info of (bij) boeken van een activiteit, klik HIER.

AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.