Einde middag en of avond programma's

Zowel voor groepen die o.b.v. groepsaccommodatie als groepen met een dagarrangement of groepen die geheel verzorgd hebben geboekt bieden wij (ludieke) einde middag en of avond programma’s aan. Ideaal voor je familie weekend, vriendenuitje of bedrijfsuitje.

Onderstaande activiteiten zijn over het algemeen ook te combineren. Laat gerust je idee weten en wij kijken wat mogelijk is. Tevens drenthe logo veeg 2zijn deze groepsactiviteiten perfect om wat te doen in Drenthe tijdens de gezellige herfst en wintermaaanden!


Prijzen op de site 1 2022
Nostalgische avond: terug in de tijd met heerlijk plaatjes draaien en spelen uit lang vervlogen tijden. De platenspeler zorgt voor een glimlach bij het horen van nummers van lang geleden of nummers die weer in zijn. De huur van de platenspeler en platen zijn: € 15,- voor de gehele groep.

Deze en andere leuke uitjes in Diever tref je o.a. hieronder:

logo Diever*Al eens gedacht aan een leuke workshop? Klik HIER.
*Buitensporten zoals klimmen, kano varen en MTB, klik HIER.
*Een safari door het Drents-Friese Wold is zeer leuk voor jong en oud, klik HIER.
*Deze leuke dag kan perfect afgesloten worden met onze specialiteit: BBQ. De OFYR BBQ (Haard en BBQ in 1), Kamado en onze bekende Auspit (Australische BBQ). Meer info, klik HIER.
*Speciaal voor Aangenaam - Olde Horst gemaakte City Games, klik HIER.

Mail voor meer info of (bij) boeken van een activiteit, klik HIER.

AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.