Einde middag en of avond programma's

Zowel voor groepen die o.b.v. groepsaccommodatie als groepen die geheel verzorgd hebben geboekt bieden wij (ludieke) einde middag en of avond programma’s aan. Ideaal voor je familie weekend, vriendenuitje of bedrijfsuitje.

Onderstaande activiteiten zijn over het algemeen ook te combineren. Laat gerust je idee weten en wij kijken wat mogelijk is. Tevens drenthe logo veeg 2zijn deze groepsactiviteiten perfect om wat te doen in Drenthe tijdens de gezellige herfst en wintermaaanden!

Wij bieden diverse avondspelen aan:
spel voor groepen familie weekend bedrijfsuitjeMinute to win it
Pub Quiz
Jongens tegen de Meisjes 
70`s 80`s 90`s 
Alles mag op…… 
Ranking the collegues
Allen € 17,50 p.p. met een minimum van 15 personen


IK HOU VAN HOLLAND Op geheel eigen wijze ontwikkelde ons huis workshop bedrijf 'Ik hou van Holland'. Geschikt voor allerlei groepen; van Ik hou van Hollandbuurtverenigingen tot bedrijven, personeeluitjes, families, vrienden enz. Hilarisch, ontspannen, actief een hele leuke avond of dagdeel beleven vol met spelletjes, vragen, gekkigheid, humor? Speciaal aangepast programma voor senioren. Ook geschikt voor groepen met intensieve (zorg-) begeleiding. 

Kosten € 19,- p.p. Duur: +/- 2 á 2 1/2 uur incl. materiaal met een minimum van 15 personen.

Moordspel
Wie vermoordde Henk van der Vet uitbater van café 'In den Olde Horst' te Diever? Inspecteur 'Derk' en 'Rooie Rita' (Biertapster van het café) willen daar graag achter komen! Een interactief spel waarbij iedereen een rol speelt en dus meespeelt bij het oplossen van deze moordzaak. Ben jij misschien de moordenaar? Handlanger? Slachtoffer? Inclusief snorren, baarden, pruiken, brillen en een heerlijk diner. Ons moordspel diner zit vol spanning, hilariteit, verrassende wendingen en natuurlijk lekker eten. En daarom is ons moordspel diner dan ook uitermate geschikt als groepsuitje, teamuitje of ander uitje. Tussen de gangen door zullen we erachter komen wie de moordenaar is van Henk van der Vet!
Kosten € 47,00 p.p. spel en diner, excl. consumpties. Aantal v.a. 15 personen. Duur 3 a 4 uur.

Nostalgische avond: terug in de tijd met heerlijk plaatjes draaien en spelen uit lang vervlogen tijden. De platenspeler zorgt voor een glimlach bij het horen van nummers van lang geleden of nummers die weer in zijn. De huur van de platenspeler en platen zijn: € 15,- voor de gehele groep.

Deze en andere leuke uitjes in Diever tref je o.a. hieronder:

logo Diever*Al eens gedacht aan een leuke workshop? Klik HIER.
*Buitensporten zoals klimmen, kano varen en MTB, klik HIER.
*Een safari door het Drents-Friese Wold is zeer leuk voor jong en oud, klik HIER.
*Deze leuke dag kan perfect afgesloten worden met onze specialiteit: BBQ. De OFYR BBQ (Haard en BBQ in 1), Kamado en onze bekende Auspit (Australische BBQ). Meer info, klik HIER.
*Speciaal voor Aangenaam - Olde Horst gemaakte City Games, klik HIER.

Mail voor meer info of (bij) boeken van een activiteit, klik HIER.

AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.