Heerlijk vrij...

Op het moment van schrijven zitten we nog flink gebonden aan de corona maatregelen. Heerlijk vrij....klinkt ook een eind weg maar....

Meer dan een jaar niet op de gewenste manier kunnen verhuren. Constant aanpassen maar uiteindelijk ‘gewoon’ door gaan. Op een paar maanden in 2020 na mochten wij geen groepen ontvangen in deze gitzwarte periode. Gelukkig hebben wij meer mogelijkheden en dat heeft ons wel wat geholpen. Los appartementen verhuren en B&B kamers aanbieden was wel (soms met wat beperkingen) mogelijk. En dat is al prima voor een aantal dagen weg in Diever en omgeving!

De vooruitzichten zijn echter beter en naar de zomer toe mogen we hopelijk echt stappen maken naar de vrijheid waar we allemaal naar verlangen.

En ondanks dat veel mensen naar het buitenland willen met de mei vakantie is Drenthe dit jaar wellicht toch de beste oplossing om er alleen, met z’n twee of gezin erop uit te gaan.

Wandelen: geochaging wellicht nog leuker met kinderen, wat dacht je van de nature game in Dwingeloo of de QR code wandeling van OERMuseum in Diever.

Fietsen: prachtig natuurlijk en met b.v. Terras Route Diever is natuurschoon, bezienswaardigheden en terrassen een perfecte combinatie. Slechts 35km dus prima te doen voor jong en oud.

Varen: Giethoorn of nationaal park de Weerribben Wieden. Van fluisterbootjes tot rondvaartboten.

MTB: van een technisch makkelijke route rondom Dwingeloo tot het rondje in Appelscha van 4km zonder 1 stukje vlak. Middels de verbindingsroutes kom je daarnaast ook met gemak in Halvelte, Ruinen en VAM berg. Alle info HIER.

Natuur: vanaf ons terrein zie je nationaal park Drents Friese Wold al liggen en nationaal park Dwingelderveld ligt op slechts 4 km.

Als je het zo leest en verder kijkt op onze site zie je dat er ondanks de corona beperking nog voldoende te doen is van jong tot oud. Heerlijk vrij....

Gelezen: 1194 keer Laatst aangepast op zaterdag 30 oktober 2021 12:18
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Log in om reacties te plaatsen

AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.