Bedrijfsuitje en groepsarrangementen

Voor arrangementen van één dag of meerdere kun je met het bedrijf, vriendengroep of familie ook bij ons terecht. Of het nu gaat om bedrijfsuitje, personeelsuitje, heidag, kerstborrel, bouwvakborrel, vergadering, BBQ, lunch, familiedag, jubileum, verjaardag...

Auberge le Monde, de bar, recreatie ruimte, (deels overdekte) terras met haard is het centrum van een dag heerlijk weg met het bedrijf, vriendengroep of familie. De layback sfeer in combinatie met activiteiten, het ruime terrein met speeltuin en speelveld, natuur om de hoek (je kijkt vanaf het terrein op nationaal park Drents-Friese Wold) en ons eigen BBQ catering bedrijf is ideaal voor een bedrijfsgroep, vriendengroep of familie.

Blijven slapen? Dat kan in de 9 appartementen/kamers die wij hebben in de vakantieboerderij. In totaal tot 23 personen mogelijk. 6x douche en 6 toilet aanwezig.

Een activiteit, ontbijt, lunch, een borrel bij de haard op het terras en een heerlijke BBQ van ons eigen catering bedrijf het is maar een kleine greep uit de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden. Bedrijven kunnen hier nog een vergadering bij inplannen.

Activiteiten zoals e-step / e-choppers, handboog en kruisboog schieten, kano varen, diverse workshops, oud Hollandse spellen, city games en teambuilding mogelijkheden kunnen wij aanbieden. Heidagen en struinen door de bossen naast ons terrein. Maar ook b.v. een dag op de MTB met een vergadering en een borrel zijn mogelijkheden.

Wij zijn gespecialiseerd in BBQ. Een Auspit of een heerlijke BBQ uit onze foodtrucktrailer, van ons eigen BBQ catering bedrijf Aangenaam Catering, zijn zeer in trek. En gratis bieden wij daar vinyl draaien (good old plaatjes draaien) en of karaoke bij.

Wil je (doordeweeks) 1 nacht o.b.v. groepsaccommodatie huren dan is dat ook mogelijk. Je hebt dan het gehele terrein voor je eigen groep en kunt zelf koken vanuit de horeca keuken die wij hebben.

Meer weten? Vraag gerust naar wat wij op maat voor jullie kunnen betekenen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-40840588

Handboogschieten

Handboogschieten is een leuke activiteit voor de gehele familie, vriendengroep of bedrijf...

Fietsverhuur Diever

Het is heerlijk fietsen rondom Diever met o.a. twee nationale parken!

City games: Hunted en Al Capone hunt

Speciaal voor Aangenaam - Olde Horst gemaakte city games zoals Hunted, Al Capone Hunt en Wie is de Mol?...

Klimmen, GPS fietsen en kano of combinatie

Klimmen of combinaties van fietsen en kano en klimmen...

BBQ: Auspit, uit Foodtruck of een Walking dinner

Onze specialiteit is BBQ'n, geleverd vanuit ons catering bedrijf. Vanaf de Kamado (groot zwart 'ei'), Ofyr (look a like) en Auspit. Laatste is een heerlijk overblijfsel van onze vele reizen...

Fort Veenhuizen (Fort Boyard l.a.l.)

Wat te doen in Drenthe met je groep voor een familie weekend, vriendenuitje of bedrijfsuitje. Dit spel is fantastisch voor jouw groep!

Einde middag en of avond programma's

Zowel voor groepen die o.b.v. groepsaccommodatie als groepen met een dagarrangement of groepen die geheel verzorgd hebben geboekt bieden wij (ludieke) einde middag en of avond programma’s aan. Ideaal voor je familie weekend, vriendenuitje of bedrijfsuitje.

Workshop encaustic

Met de vriendengroep, bedrijf of familie een gezellige workshop?

Jong en oud in de natuur

Wat te doen in Drenthe qua activiteiten voor jong en oud in de prachtige natuur rondom Diever.

AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.