Archery tag familie weekend, vriendenuitje, Diever, bedrijfsuitje personeelsuitje

Archery tag (Arrow Battle) is een combinatie van handboogschieten en trefbal. Speel dit spannende spel met je familie, collega's of vriendengroep net als paintball...

Een veiligheidsmasker, een handboog en 2 speciale veiligheidspijlen met een schuimdop aan de voorzijde. Het doel is de tegenpartij uitschakelen, dit kan door personen rechtstreeks uit te schieten (te raken met een pijl) of door de kegels in het veld van de tegenpartij om te schieten. Zijn alle kegels om of is het hele team uit geschoten dan start het spel opnieuw. Spelregels veranderen naarmate de strijd vordert...

Kosten 399,- eerste uur
60,- per 30 minuten extra

+ € 35,00 per uur per instructeur. Genoemde tarieven zijn inclusief begeleiding, tenten, (sta)tafels en banken. Tarieven zijn exclusief BTW.

Meer leuke activiteiten bij ons verblijf of in de buurt:
logo Diever*Al eens gedacht aan een leuke workshop? Klik HIER.
*Een safari door het Drents-Friese Wold is zeer leuk voor jong en oud, klik HIER.
*Deze leuke dag kan perfect afgesloten worden met onze specialiteit: BBQ. De OFYR (Haard en BBQ in 1), Kamado en onze befaamde Auspit (Australische BBQ). Meer info, klik HIER.
*Klimmen, kanovaren, GPS fietsen of combinatie, klik HIER.
*Escape rooms Drenthe, klik HIER.
*Handboogschieten, kruiboogschieten, blaaspijl schieten op eigen lokatie, klik HIER.
*Avond programma's zoals een Quiz, Ik hou van Holland, een Moordspel, etc... klik HIER.
*Speciaal voor Aangenaam - Olde Horst gemaakte City Games, klik HIER.

AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.