Drentse fietspruverij

Genieten van heerlijke pruverijen met prachtige fietsroutes die vanuit Diever te doen zijn door het Drentse landschap...

Fietsen door de leukste plaatsjes en mooiste natuurgebieden, cultuur snuiven, bij verschillende horecabedrijven in Diever, Wapse, Vledder, drenthe logo veeg 2Doldersum, Frederiksoord en Havelte een heerlijke lekkernij krijgen en tot slot b.v. in onze bar of op het terras van Auberge le Monde afsluiten. Wat denk je met onze specialiteit: een heerlijke BBQ of Auspit... Ideale activiteit voor een groepsuitje tijdens een familieweekend, bedrijfsuitje of met een vriendengroep.

Er zijn 2 routes
1) Drents-Friese Woldroute deze is 32 km en start bij de Herberg van Wapse slechts 5km fietsen van Diever. Daarna wordt de route vervolgd naar de Tippe, Grenzeloos en Zo en Landhotel Diever. Onderweg fiets je door het Drents-Friese Wold en langs verschillende Tweede wereld oorlogs monumenten.

2) Kolonieroute: deze is 36 km en start bij de Herberg van Wapse slechts 5km fietsen van Diever. Daarna wordt de route vervolgd naar Museum de Proefkolonie, Logement en Gasterij Frederiksoord en Theehuis ’t Hunebed. Onderweg fiets je o.a. langs de geschiedenis van de Maatschappij van Weldadigheid en ontdek de natuur van het Holtingerveld.

De kosten van het Drentse Fietspruverij arrangement zijn €24,95 p.p.
*De makkelijke route (of aangepast wat langer) naar het startpunt geven wij graag aan.

logo DieverFietsen
(standaard, elektrische fiets en tandem) kunnen gehuurd worden tegen een meerprijs. De meeste horecabedrijven hebben een oplaadpunt voor de elektrische fiets.

Voor meer info en opgeven voor deze leuke activiteit: www.fietsproeverij.nl

logo fiets proeverij Drenthe


AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.