Mountainbike in Diever

MTB1Mountainbike in Diever is fanatastisch met veel MTB tracks. Dit mede door een koppeling van de vele routes middels verbindingsroutes.

De mountainbiker kan zich vanuit Diever verheugen op prachtige routes. De vaste route Diever-Hoogersmilde (22km) kan verlengt worden naar het Friese Appelscha en nog een klein maar zeer uitdagend plaatselijk rondje van 4 km in Appelscha. Deze prachtige routes zijn gelegen in Nationaal park Drents-Friese Wold.

Sinds 2019 zijn deze routes middels handige verbindingsroutes gekoppeld aan de MTB route van Dwingeloo en Holtingerveld/Havelte. Bij route Dwingeloo kom je middels een verbindinsgroute weer bij de berg van  Drenthe, VAM berg en is op dezelfde route een koppeling naar MTB Route van Ruinen. Hierdoor is een gebied met bijna 200km aan MTB routes gecrëeerd!
Klik HIER voor meer info over de route mogelijkheden rondom Diever.

Naast het afspuiten van de fietsen en huur van mountainbikes (ook e-MTB is mogelijk) hebben wij een leuk MTB arrangement met o.a. 2x overnachten, 1x BBQ, afspuiten fietsen en wassen van kledij. Klik HIER voor meer info. Dagarrangementen voor b.v. een bedrijf zijn ook mogelijk, vraag er gerust naar.

AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.