Overnachten

ZUIDAMERIKA2

Wij hebben in totaal 9 kamers/appartementen (waarvan 4 thematisch) voor 1 tot  25 personen in de vakantieboerderij die zowel los als in zijn geheel als groep, familie of bedrijf gehuurd kunnen worden. Bij verblijf van groepen zijn er geen andere gasten aanwezig en andersom ook geen grote groepen bij los verhuur van kamers en appartementen. Het gehele terrein heeft gratis WIFI, eigen parkeer gelegenheid en veilig stallen van fietsen en motoren.

CERTIFICAATKlik de onderstaande titels aan voor meer info over de gewenste verblijfsvorm:

Appartementen 2x: De twee thematisch (Aangenaam Oceanie en Aangenaam Azie) ingerichte appartementen (uit breiden naar 3 of 4 door een slaapbank. Met eigen keuken, eigen terras, eigen badkamer met douche/toilet, TV en terras.

B&B kamers 2x: De twee thematisch (Aangenaam Europa en Aangenaam Zuid-Amerika) ingerichte kamers met eigen douche/toilet, koffie/thee faciliteiten en TV.

Pension kamers 2x: basic kamers met douche en toilet op de gang. Wel prive door eigen sleutel, niemand anders kan dus van die ruimte gebruik maken.

Doorreis kamers (trekkershut kamers) 3x: ideaal als je geen douche wenst maar wel ontbijt. Warm en koud water op de kamer. WC op de etage lager. B.v. als ideaal als je op doorreis bent of Drenthepad SP6 aan het lopen bent of voor familie bezoek in Diever en omgeving.

Overnachten voor gezinnen: de vele ruimte, de dieren die op het terrein aanwezig zijn, speeltuin, speelveld en de vele kinder activiteiten in de buurt maken Diever met zijn prachtige natuur een ideale plaats voor gezinnen en ons verblijf biedt daarom kindvriendelijke mogelijkheden om te verblijven. Wij bieden o.a. kleine kamertjes aan naast de standaard kamers, ideaal van grotere gezinnen.

Voor groepen, familieweekenden en personeelsuitjes:

Groepsaccommodatie: Ons hele terrein van bijna 3000m2 met gebouwen afhuren voor jouw groep, familie of bedrijf kan ook. De 9 bovenstaande kamers en appartementen vormen samen met bar/zaal/keuken Auberge le Monde de verblijven voor de groepsaccommodatie.

Geheel verzorgde familieweekenden, vriendengroepen of personeelsuitjes: Geen gesleep met boodschappen, gemak van geheel verzorgd en privacy van een eigen huis. Het zorgt voor meer quality time met de familie of (vrienden) groep.

Bar/recreatie ruimte/terras Auberge le Monde: Naast de vakantie boerderij waar de appartementen en kamers zich bevinden ligt ons gezellig in reizen ingerichte herberg Auberge le Monde. Een fraaie bar, lounge banken, stamtafel, geheel ingerochte bar (te gebruiken bij kale huur van het gehele complex), smart TV, tafelvoetbal, ontbijt/lunch/diner ruimte en een gezellig en ruim terras. *Deze ruimte kan ook afzonderlijk gehuurd worden voor feestjes of welke andere bij eenkomst tot ongeveer 40 personen.

*Onze beoordelingen op Zoover en Tripadvisor.

Onze spelregels

  • Meenemen van huisdieren is niet toegestaan.
  • Aangenaam - Olde Horst is rookvrij.
  • De appartementen zijn niet rolstoel vriendelijk, wel voor mensen die minder te been zijn.
  • De B&B en pension kamers zijn helaas ook niet geschikt voor mensen die minder te been zijn.
  • Incheck vanaf 15.30 uur, uit check voor 11.00 uur (MTB ar., Romantisch ar. en groepsaccommodatie huurders andere uit check tijd).
  • In en rondom de gebouwen is GRATIS WIFI beschikbaar.
  • Gezelligheidsgroepen uiteraard oké, herrieschoppers nee!

AO bullet


 

 

MEER INFO OF EEN BOEKING? Klik HIER

 

Basic pension kamers

Aangenaam - Olde Horst nabij het centrum van Diever heeft 5 basic kamers met eigen douche en toilet op de gang (kamersleutel correspondeert met de aparte douche en toilet).

Lees meer

Bekijk onze activiteiten

Het huren van fietsen, activiteit bij ons op het terrein of in de omgeving

Lees meer

Groepsaccommodatie Drenthe

Ons gehele terrein is ook op basis van groepsaccommodatie af te huren voor jullie familieweekend, vrienden/sportgroep of personeelsuitje.

Lees meer

Appartement - B&B kamers Drenthe

Onze leuke thematische kamers geven de vele reizen weer en maken een verblijf dichtbij een gevoel van ver weg...

Lees meer

Over ons

Wie?
Josette Bierhuizen-Hermes (9-3-1973)
Serge Bierhuizen (9-3-1973)*
Jet Bierhuizen (2-12-2005)
Suus Bierhuizen (29-9-2009)

*puur toeval… Josette is 1,5 uur ouder

Lees meer

Contact

Aangenaam - Olde Horst

Josette en Serge Bierhuizen

Hoofdstraat 29

7981 AC Diever (Drenthe)

T: 0521-591868

M: 06-40840588

E: info@aangenaam-oldehorst.nl