Kerst 2020 in Diever?

Veel konden we er de laatste tijd niet uit en met kerst zal het zeer waarschijnlijk nog niet veel anders zijn. Zeker als het gaat om met familie of vrienden bij elkaar te zitten is een groot gemis. Met een groep aan het kerstmaal zitten zal wellicht nog niet kunnen.


tuinzichtMet z’n twee of met het gezin er toch uit naar een gebied met rust en ruimte. Niet afhankelijk zijn van anderen. Dat kan nog wel. Wij bieden anders dan normaal onze appartementen voor losse verhuur aan om er toch een kerst van te maken.

De appartementen beschikken over een woonkamer met keuken, slaapkamer en een badkamer. De keuken heeft een combi oven en een inductie kookplaat. Appartement Azië beschikt over een slaapbank om één volwassen persoon of twee kinderen extra te laten slapen en appartement Oceanië over een slaapbank voor twee kinderen of twee volwassenen om te overnachten.

Mocht dit te krap zijn dan bieden wij extra kamers aan met douche en toilet op een etage hoger. Dit met kerst 2020 voor een extra aantrekkelijke prijs.

HUNEBEDDENHAVELTEHet terrein waar onze vakantie boerderij op staat is ruim en heeft zocht op wielanden en nationaal park Drents Friese Wold. Wandelen, fietsen of pak de MTB kan perfect. Mocht dit prachtige nationale park met al zijn mooie routes nog niet genoeg zijn dan ligt het Dwingelderveld op 4km om ook daar heerlijk van de natuur te kunnen genieten.

Het aanbod aan winkels om ook de laatste kerst aankopen te doen is groot. Of het nu gaat om supermarkten of speciaalwinkels, laatste vaak met streekproducten, in Diever, Dwingeloo of Havelte. Op slechts 20 minuten rijden liggen leuke plaatsen als Steenwijk en Meppel met een nog groter aanbod.

Geen zin om het kerstdiner zelf te maken? Check de volgende bedrijven, klik HIER, om te kijken wat zij voor heerlijks aanbieden met de kerst om af te halen. Het kan zijn dat nog niet iedereen zijn/haar kerst afhaal mogelijkheden al op hun site hebben gezet omdat we nog in onzekerheid zijn t.a.v. eventueel open gaan de horeca.

De kerst er dus net even anders uitlaten zien en toch te genieten? Het kan neem gerust een kijkje op onze site en voor het appartementen aanbod check: https://aangenaam-oldehorst.nl/appartementen.html

 

 

Gelezen: 1273 keer Laatst aangepast op woensdag 07 april 2021 15:19
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Log in om reacties te plaatsen

AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.