Corona proof

BBQ actie voor appartementen 1200
De corona crisis zorgt voor een aparte wending. Voor diegene die van die wending gebruik willen maken hebben wij een speciale aanbieding.....

Groepen annuleerde massaal of schoven door naar een ander tijdsstip. Wij hebben zoals veel mensen vreselijke maanden achter de rug en weten niet wat er nog gaat komen. Gelukkig bij ons niet t.a.v. gezondheid, daar mogen wij dan blij om zijn maar bedrijfsmatig werden we flink geraakt. Als we het alleen al hebben over ons verblijf in Diever gaat 2020 van het best verwachte 'Drentse jaar' naar de slechtste in een paar dagen halverwege maart. Na bijna 2 maanden zien wij echter dat de interesse terugkomt voor overnachtingen in prachtig Drenthe. Een gebied waar ruimte en rust op dit moment juist het 'beste medicijn' is. De 1,5 meter afstand is makkelijk te realiseren. De gasten die er toch op uit gaan kiezen voor een appartement. Waarom? Een eigen keuken en woonkamer is daarbij de meest gehoorde verklaring. De mooie thematische appartementen Azië (max 3p) en Oceanië (max 4p) zijn ineens na 4 jaar 'Corona proof'.

Toen wij 6 jaar geleden met de voorbereidingen bezig waren om De Olde Horst (nu dus Aangenaam - Olde Horst) over te nemen hebben wij gekeken naar CBS cijfers en Google zoekopdrachten. Daar kwam uit dat men in Drenthe vooral langer verblijft in huisjes of groepen in een groepsaccommodatie/grote vakantiehuizen. Wij wilde op onze nieuwe plek na de Ardennen B&B combineren met groepsaccommodatie. Door het onderzoek en het feit dat men hier graag op zichzelf wil zitten hebben wij de begane grond volledig plat gegooid, alles vervangen en uitgebreidt. De twee appartementen die ontstonden hebben daardoor nieuwe keukens en badkamers. Leuke verblijven met een thematisch tintje.

Wij hadden ingezet om deze appartementen vooral doordeweeks (meeste weekenden hebben wij groepen, verzorgd of o.b.v. groepsaccommodatie)  vanaf begin april tot eind oktober te verhuren. Het viel echter toch wat tegen. Niet slecht maar viel tegen. Vaak worden deze 50m2 grote ruimtes verhuurt als B&B kamer. Prima uiteraard maar best grappig om te zien dat het vooropgestelde plan iets anders uitkomt.

Nu de corona crisis voortduurt komen er langzaam aan vragen en zien wij de zoekopdrachten naar appartementen op onze en externe sites hoger worden. Niet raar uiteraard. Je hebt een eigen 'huisje' met woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Daarnaast een eigen terras en is het terrein groot genoeg om zeer veel ruimte te hebben. De natuur in de buurt met nationaal park Drents-Friese Wold, nationaal park Dwingelderveld en natuur gebied Holtingerveld.en op slechts 25km Giethoorn en nationaal park Weerribben-Wieden. Naast 'gewoon fietsen' is mountainbiken alleen, met z'n twee of gezin door de bijna 200km aan (verbindings) routes vanuit ons verblijf perfect. Het feit dat we nu meer informatie aanvragen krijgen om te verblijven in de relaxte appartementen geeft aan dat men weer wat vertrouwen heeft om buiten de deur te verblijven maar dat dit vooral vertrouwd moet zijn en zelfvoorzienend.

Om dat gevoel te belonen hebben wij een speciale BBQ actie:
-Runder burger
-Kip sate
-Varkens filet
*Sauzen, salade, stokbrood met kruidenboter
*Leen BBQ met houtskool en aanmaakblokjes
En dat allemaal slechts voor 12,50 p.p. (minimaal 2 personen)

Toch onze BBQ specialiteiten geheel verzorgd? Ook dat kan corona proof, klik HIER.

Geinteresseerd? klik HIER.
Gelezen: 3083 keer Laatst aangepast op zondag 03 mei 2020 08:50
Beoordeel dit item
(3 stemmen)
Log in om reacties te plaatsen

AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.