Wie zijn wij

over ons gezinWie?
Josette Bierhuizen-Hermes (9-3-1973)
Serge Bierhuizen (9-3-1973)
*puur toeval… Josette is 1,5 uur ouder
Jet Bierhuizen (2-12-2005)
Suus Bierhuizen (29-9-2009)

Van waar?
La Roche en Ardenne in België (2008 tot 2016), IJhorst (2004-2008), Bergschenhoek (1995-2004)…

over ons kajakOorspronkelijk?
Josette en Serge zijn geboren in Rotterdam
en tot november 2004 daar of in de buurt woonachtig geweest.

Relatie vanaf en getrouwd?
10 oktober 1992 is de relatie ontstaan en op 2 oktober 2004 te Delfshaven, Rotterdam, getrouwd.

Uit wat voor familie?
Josette haar vader was vrachtwagen chauffeur en haar moeder was verkoopster in een kledingzaak. Serge komt uit een slagersgezin en nu hebben zij een beeldentuin in het Gelderse Borculo.

Beroep?
Josette is verpleegkundig specialist (te vergelijken met een arts assistent) op de neonatologie afdeling van de Isala Klinieken te Zwolle.
Serge is activiteiten/evenementen manager geweest en heeft management en bedrijfsleider functies in diverse soorten (grote) horeca bedrijven bekleed.

SPORT0238 MonkeyTown ZwolleMonkey Town Zwolle
Sinds december 2017 draaien wij ook een 2000m2 grote indoor speeltuin. De indrukwekkende speelapparaten, de gezellige sfeer en horeca maakt een dagje Zwolle ook tot de mogelijkheden voor, tijdsne of na een verblijf bij ons. Gasten van Aangenaam - Olde Horst krijgen een gratis consumptie. Vraag gerust om de bonnen. Alleen in combinatie met de entree van de kinderen (7,50 p.k.). Volwassenen hebben gratis entree. Meer info over ons speelparadijs: www.monkeytownzwolle.nl

logo villalemondeSamen hebben wij van februari 2008 t/m december 2015 B&B Villa le Monde in het Belgische La Roche en Ardenne opgebouwd en met veel plezier gedraaid. Van een vergaan verblijf hebben we een prachtige B&B opgebouwd midden in de heuvels en het gezellig toeristische plaatsje.

Reizen…
Dat is de grote passie. Behalve op Antarctica hebben wij op alle werelddelen (meeste keren met de back pack) rondgezworven. Ook beide dochters hebben buiten Antarctica alle continenten bezocht. De sfeer zoals wij die graag hadden tijdens die trips, die tot 3 maanden konden duren, proberen wij over te brengen op onze gasten. Dat deden wij in de Belgische Ardennen en ook nu in Diever. De  B&B kamers, appartement hebben daarom bijvoorbeeld ook achter ‘Aangenaam’ een werelddeel als naam erbij en heeft onze Bar/terras: Auberge le Monde een werelds karakter meegekregen.

Zo kwamen wij in Diever terecht...

Uiteraard hopen wij u in ons verblijf te mogen verwelkomen!

AO bullet

 

 
Met vriendelijke groet,
Serge, Josette, Jet en Suus Bierhuizen

 

 

Wij ondersteunen met veel plezier

 

Bali gids Made

De laatste week van een 7 weken durende reis door Maleisië, Australië sloten wij af op Bali. Wat een relaxte week moest worden werd een super leerzame en zeer interessante week dit vooral door de bezielende leiding van gids Made. Als dank voor al het moois hij ons heeft laten zien gaven wij hem een website waar hij, mede door die site, onafhankelijk kan werken.
Check: Bali gids Made tevens heb ik voor Made een site gemaakt voor diverse activiteiten die hij kan verzorgen:www.activiteiten-bali.eu

Beeldentuin AJ & LW Bier

Mijn ouders (Serge) hebben na hun slagers carrière in Rotterdam de biezen gepakt en vertrokken naar het rustigere Borculo. Een ideale plek hebben zij daar gevonden om hun creatieve uitingen om te zetten naar een beeldentuin. Omdat ik het geheel prachtig vind en het van veel doorzettingsvermogen getuigt om na een druk werkleven zo’n prachtige plaats te maken heb ik een website gemaakt om meer mensen van de beeldentuin te laten genieten.
Check: Beeldentuin AJ & LW Bier

Monkey Town Zwolle

SPORT0238 MonkeyTown ZwolleNaast ons prachtige verblijf in Diever met de vele mogelijkheden van alleen tot een groep, zelfvoorzienend of geheel verzorgd. Hebben wij tevens een groot indoorspeel paradijs in Zwolle. Monkey Town Zwolle is 2000m2 groot en beschikt over indrukwekkende speelapparaten van klein tot groot (tot ongeveer 12 jaar). Entree is slechts 7,50 voor kinderen en gratis voor 18+.

Als je verblijft in Aangenaam - Olde Horst kun je kaartjes krijgen voor een gratis consumpties of entree kaarten. Vraag er gerust naar!

Check: www.monkeytownzwolle.nl

Over ons

Wie?
Josette Bierhuizen-Hermes (9-3-1973)
Serge Bierhuizen (9-3-1973)*
Jet Bierhuizen (2-12-2005)
Suus Bierhuizen (29-9-2009)

*puur toeval… Josette is 1,5 uur ouder

Lees meer

Contact

Aangenaam - Olde Horst

Josette en Serge Bierhuizen

Hoofdstraat 29

7981 AC Diever (Drenthe)

T: 0521-591868

M: 06-40840588

E: info@aangenaam-oldehorst.nl