"Van Australiƫ tot in de Ardennen"

cover

*Een door ‘Aangenaam-Olde Horst’ eigenaar Serge geschreven boek over de weg van plannen in Australië tot aankoop en eerste 3 jaar van het bestaan van hun vorige verblijf in de Belgische Ardennen.

Na veel reisverslagen. Een boek over de plannen in Australië en de opbouw van de B&B in de Belgische Ardennen te La Roche en Ardenne.

Zelf op zoek om een Bed and Breakfast in de  Belgische Ardennen of waar ook ter wereld te kopen? Of misschien gewoon benieuwd hoe het is om zoiets te hebben?

Tips, uitleg over hun bevindingen in de omgeving, sappige verhalen en het gevoel van  een jong gezin dat de stap heeft gemaakt, worden allemaal in dit boek beschreven.

Josette en Serge hebben veel gereisd en hun Villa le Monde mag ook gezien worden als een volgende grote reis. De benodigde samenwerking, die de backpackers nodig hadden tijdens hun reizen over de hele wereld,  komt goed van pas tussen de fraaie Belgische heuvels.

Jet en Suus groeien op met ouders die proberen om een B&B anders in te richten en uit te baten dan gebruikelijk. Het lukt ze ook door doorzettingskracht, verstand, enthousiasme en een dosis creativiteit. Binnen drie jaar wordt een zeer goed functionerend bedrijf opgezet.

*Laatste hoofdstuk gaat over ons TV avontuur op de Vlaamse zender VTM. Klein stukje uitzending, HIER

Boek bestellen? Dit kan alleen nog via de webwinkel, klik HIER.

Uitgever: Boekenbent 
Omslag gemaakt door: Ons-id

Wij ondersteunen met veel plezier

 

Bali gids Made

De laatste week van een 7 weken durende reis door Maleisië, Australië sloten wij af op Bali. Wat een relaxte week moest worden werd een super leerzame en zeer interessante week dit vooral door de bezielende leiding van gids Made. Als dank voor al het moois hij ons heeft laten zien gaven wij hem een website waar hij, mede door die site, onafhankelijk kan werken.
Check: Bali gids Made tevens heb ik voor Made een site gemaakt voor diverse activiteiten die hij kan verzorgen:www.activiteiten-bali.eu

Beeldentuin AJ & LW Bier

Mijn ouders (Serge) hebben na hun slagers carrière in Rotterdam de biezen gepakt en vertrokken naar het rustigere Borculo. Een ideale plek hebben zij daar gevonden om hun creatieve uitingen om te zetten naar een beeldentuin. Omdat ik het geheel prachtig vind en het van veel doorzettingsvermogen getuigt om na een druk werkleven zo’n prachtige plaats te maken heb ik een website gemaakt om meer mensen van de beeldentuin te laten genieten.
Check: Beeldentuin AJ & LW Bier

Monkey Town Zwolle

SPORT0238 MonkeyTown ZwolleNaast ons prachtige verblijf in Diever met de vele mogelijkheden van alleen tot een groep, zelfvoorzienend of geheel verzorgd. Hebben wij tevens een groot indoorspeel paradijs in Zwolle. Monkey Town Zwolle is 2000m2 groot en beschikt over indrukwekkende speelapparaten van klein tot groot (tot ongeveer 12 jaar). Entree is slechts 7,50 voor kinderen en gratis voor 18+.

Als je verblijft in Aangenaam - Olde Horst kun je kaartjes krijgen voor een gratis consumpties of entree kaarten. Vraag er gerust naar!

Check: www.monkeytownzwolle.nl

Over ons

Wie?
Josette Bierhuizen-Hermes (9-3-1973)
Serge Bierhuizen (9-3-1973)*
Jet Bierhuizen (2-12-2005)
Suus Bierhuizen (29-9-2009)

*puur toeval… Josette is 1,5 uur ouder

Lees meer

Contact

Aangenaam - Olde Horst

Josette en Serge Bierhuizen

Hoofdstraat 29

7981 AC Diever (Drenthe)

T: 0521-591868

M: 06-40840588

E: info@aangenaam-oldehorst.nl