Geheel verzorgd familie weekend, vrienden- of groepsuitje Drenthe

Geheel verzorgd verblijf voor een familie weekend, groepsuitje met vriendengroep of sportploeg, bedrijfsuitje, personeelsuitje of teambuilding, alles is geregeld op onze gezellige en thematisch (kamers en bar/zaal in thema reizen en continenten) ingerichte lokatie in Diever, Zuidwest Drenthe. De vraag, wat te doen in Drenthe? Kunnen wij middels onze site ook heel goed beantwoorden.

Overnachten kan in onze vakantieboerderij met 9 kamers/appartementen en geschikt tot maximaal 23 personen (21 bedden en 1x slaapbank). Auberge le Monde is het gebouw naast de vakantie boerderij en deze bar, recreatieruimte met groot terras is het centrale punt voor de groep. Het 3000m2 grote terrein heeft daarnaast nog een ruime tuin/boomgaard, speeltuin, speelveld (19x8m), parkeergelegenheid, prachtig uitzicht, ruime schuur voor fietsen en motoren te stallen. E-bikes kunnen opgeladen en MTB's afgespoten worden.
Als je als groep boekt zijn er geen andere gasten op het terrein.

De service van een hotel, de sfeer van een herberg en de privacy van een groepsaccommodatie.

Basis pakket
*2x overnachten
*2x ontbijt
*Minimaal 1x 3-gangen diner, of één van onze BBQ vormen.
*Toeristenbelasting.

*Twee verschillende barvorm keuzes, zie verderop.

V.a. 16 personen
*Kindertarieven in overleg

Activiteiten
Activiteiten van MTB, fiethuur, klimbos, kano, pijl en boogschieten, escape room truck, e-step, e chopper en diverse city games in Diever naar diverse spelen in onze bar voor einde middag en of avond zoals Ik hou van Holland. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij alles op maat kunnen maken. Voor al deze leuke groepsactiviteiten kijk onderstaand of klik HIER.

Bar, recreatieruimte en groot (deels overdekt) terras Auberge le Monde - deze gezellige ruimte (apart, maar direct naast de vakantie boerderij gelegen) is net als de kamers thematisch ingericht. Buiten een deels overdekt terras met *haard. Een reis over de gehele wereld zo mag de vakantie boerderij en Auberge le Monde genoemd worden. Een terras met uitzicht over de weilanden, speeltuin, speelveld en nationaal park Drents-Friese Wold maakt het plaatje compleet.
*Haard en hout gebruiken? Dat kan door 10,- aan ons te geven en je krijgt er aanmaak en hout bij. Deze bijdrage gaat geheel naar de basisschool die wij ondersteunen in Guayaquil, Ecuador. Meer info over de school: www.schoolinecuador.nl

Barvorm keuze (Auberge le Monde) -  Wij bieden 2 opties t.a.v. het draaien van de bar bij geheel verzorgd:
1) Wij zorgen dat de bar geheel gevuld (inclusief gevulde tap b.v.) is en men betaald wat verbruikt is. De prijzen zijn schappelijk en je hebt geen gesjouw. Omzet minimaal 75,- per dag anders wordt verschil erbij gerekend. Eigen dranken niet toegestaan.
2) Jullie zorgen zelf voor de dranken en betalen een huur prijs van 75,- per dag voor de huur van de bar en gebruiken eigen dranken.

Ons specialisme - wij bieden verschillende vormen van BBQ. Alles is onder het motto van  beleving. De Australische manier van grillen hebben wij in de vorm van de Auspit. Met een drankje heerlijk mooie stukken vlees gaar zien worden op ons gezlelige terras. De Ofyr is een haard en BBQ in één of slow cooking van de Kamado. Gezellig en lekker. Meer info? Klik HIER.
*Vis kan in veel gevallen ook geleverd worden behalve van de Auspit.
Beschikbaarheid

Wilt u uw favoriete periode bij ons vastleggen, klik hier en maakt gelijk uw reserveringsaanvraag. Wij bevestigen binnen 24 uur

 

Onderstaand vind u een selectie van leuke arrangementen en activiteiten voor groepen

Klik hier voor alle arrangementen/activiteiten (dan rechts op 'Groepen') of klik hier voor info over de omgeving

Handboogschieten, kruisboogschieten en blaaspijp schieten

Handboogschieten en kruisboogschieten of wat denk je van ouderwets blaaspijpschieten...

Fietsverhuur Diever

Het is heerlijk fietsen rondom Diever met o.a. twee nationale parken!

City games: Hunted en Al Capone hunt

Speciaal voor Aangenaam - Olde Horst gemaakte city games zoals Hunted, Al Capone Hunt en Wie is de Mol?...

Klimmen, GPS fietsen en kano of combinatie

Klimmen of combinaties van fietsen en kano en klimmen...

BBQ: Auspit, Ofyr, Kamado of Walking dinner

Onze specialiteit is BBQ'n. Vanaf de Kamado (groot zwart 'ei'), Ofyr (look a like) en Auspit. Laatste is een heerlijk overblijfsel van onze vele reizen...

Teambuilding

Wat te doen in Drenthe met je groep voor een familie weekend, vriendenuitje of bedrijfsuitje. Teambuilding in het Drents Friese Wold of in Veenhuizen is een perfecte dag weg.

Einde middag en of avond programma's

Zowel voor groepen die o.b.v. groepsaccommodatie als groepen die geheel verzorgd hebben geboekt bieden wij (ludieke) einde middag en of avond programma’s aan. Ideaal voor je familie weekend, vriendenuitje of bedrijfsuitje.

Diverse leuke workshops in Drenthe

Met de vriendengroep, bedrijf of familie een gezellige workshop? (Vals) Schilderen,mozaik en muziek workshops. Ludiek soms hilarisch maar vooral leuk voor jong en oud...

Jong en oud in de natuur

Wat te doen in Drenthe qua activiteiten voor jong en oud in de prachtige natuur rondom Diever.

Drentse fietspruverij

Genieten van heerlijke pruverijen met prachtige fietsroutes die vanuit Diever te doen zijn door het Drentse landschap...

AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.