Geheel verzorgd, groep, familie of bedrijf

Geheel verzorgd verblijf voor een familieweekend, groepsuitje met vriendengroep of sportploeg, bedrijfsuitje, personeelsuitje of AANGENAAM EUROPA DRENTHE DIEVERteambuilding, alles is geregeld op onze gezellige en thematisch (kamers en bar/zaal in thema reizen en continenten) ingerichte lokatie in Diever, Zuidwest Drenthe. Overnachten kan in onze vakantieboerderij met 9 kamers/appartementen en geschikt tot maximaal 25 personen. Auberge le Monde is het gebouw naast de vakantie boerderij en deze bar/recreatieruimte/terras is het centrale punt voor de groep. Het 3000m2 grote terrein heeft daarnaast nog een ruime tuin/boomgaard, speeltuin, speelveld (19x8m), parkeergelegenheid, prachtig uitzicht, ruime schuur voor fietsen, motoren stallen en om binnen te BBQ'n of onze Australische BBQ -Auspit- of Ofyr BBQ- als het wat minder weer is.

SCHIETENOPHETTERREINDe service van een hotel en de privacy van een groepsaccommodatie, quality time....al vanaf 99,- p.p.!!!

Activiteiten
Activiteiten (bv kano, klimmen, rijden in en legertruck over de hei, safari), schieten 2.0 TIP!!, workshops, fietsen en hapjes proeven, avondprogramma's, huifkar, High Beer, fietshuur, MTB huur met of zonder clinic. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij alles op maat kunnen maken.

speelveld speeltuin Bed and Breakfast Drenthe Diever 1010Bar/recreatieruimte/terras Auberge le Monde - deze gezellige ruimte (apart, naast de vakantie boerderij gelegen) is net als de kamers thematisch ingericht. Een reis over de gehele wereld zo mag de vakantie boerderij en Auberge le Monde genoemd worden. Een terras met uitzicht over de weilanden, speeltuin, speelveld en nationaal park Drents-Friese Wold maakt het plaatje compleet.

Basis pakket
*2x overnachten, 2x ontbijt, 1x Ofyr BBQ en toeristenbelasting.
Kosten:
V.a. 15 personen: 99,- p.p.
*Bij minder personen, vraag naar de mogelijkheden
*Kindertarieven in overleg
-de barvorm, zie hieronder, komt er alleen nog maar bij

*Afwijkingen van bovenstaande zijn bespreekbaar.
B.v. een 2 gangen diner ipv BBQ, of 2x een diner, lunches, etc. alles is bespreekbaar.

Bar (Auberge le Monde) zelf draaien of laten draaien?
Wij bieden 2 opties t.a.v. het draaien van de bar bij geheel verzorgd:
1) Wij zorgen dat de bar geheel gevuld (inclusief gevulde tap b.v.) is en men betaald wat verbruikt is. De prijzen zijn dan zeer laag en je hebt geen gesjouw. Omzet minimaal 75,- per dag anders wordt verschil erbij gerekend. Eigen dranken niet toegestaan.
2) Jullie zorgen zelf voor de dranken en betalen een huur prijs van 75,- per dag voor de huur van de bar.


AUSPIT 2Einde middag/avondprogramma's - ook na een heerlijke dag in Diever en omstreken bieden wij naast diners, BBQ's, Auspit of Ofyr nog een aantal (ludieke) einde middag/avondprogramma's aan. Spel, ontspanning en gezamenlijk bezig zijn staat hoog in het vaandel. Muziek met de Spotify avond, Ik hou van Holland, High beer voor de liefhebbers, Quiz night en Happen door Diever....gezellig toch? Klik HIER voor meer uitleg.

Moordspel - Wie vermoordde Henk van der Vet uitbater van café 'In den Olde Horst' te Diever? Inspecteur 'Derk' en 'Rooie Rita' (Biertapster van het café) willen daar graag achter komen! Een interactief spel waarbij iedereen een rol speelt en dus meespeelt bij het oplossen van deze moordzaak. Ben jij misschien de moordenaar? Handlanger? Slachtoffer? Prijs inclusief diner. Klik HIER voor meer uitleg.


auberge6.450*Uiteraard hebben wij ook mogelijkheden voor kleinere groepjes dan gehele huishuur.
*Niet geheel verzorgd maar boeken o.b.v. (kale huur) Groepsaccommodatie, klik HIER.
*Dagarrangement MTB of 3 daagse MTB mogelijkheden met jouw groep, klik HIER.


Neem gerust contact met ons op om door te spreken wat jullie wensen en we gaan er zeker een paar mooie dagen voor jullie van maken!


AO bulletMEER INFO OF EEN BOEKING? Klik HIER

SPORT0238 MonkeyTown ZwolleMet kinderen naar ons eigen indoor speelparadijs Monkey Town Zwolle? Dat kan ook
*Gasten van Aangenaam - Olde Horst krijgen een gratis consumptie, deze bonnen leveren wij jullie graag.
Bij een geheel verzorgd verblijf van minimaal 2 nachten geven wij gratis entreekaarten weg.
Klik HIER voor meer info.

AUBERGE LE MONDE DIEVER BAR ZAAL FEESTRUIMTE BEDRIJFSUITJE FAMILIEDAG*Geen overnachtingen maar op 1 dag een familiedag, personeelsuitje of welke viering er ook plaats mag vinden, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij maken een heerlijke dag op maat.

Over ons

Wie?
Josette Bierhuizen-Hermes (9-3-1973)
Serge Bierhuizen (9-3-1973)*
Jet Bierhuizen (2-12-2005)
Suus Bierhuizen (29-9-2009)

*puur toeval… Josette is 1,5 uur ouder

Lees meer

Contact

Aangenaam - Olde Horst

Josette en Serge Bierhuizen

Hoofdstraat 29

7981 AC Diever (Drenthe)

T: 0521-591868

M: 06-40840588

E: info@aangenaam-oldehorst.nl