B&B Diever Compleet

B&B Diever. Deze B&B Compleet kamers bestaan uit twee thematische B&B Kamers met douche, toilet, flatscreen TV, fohn, koffie/thee faciliteiten, uitzicht op de ruime tuin en dubbelbed (te veranderen in 2x een enkel bed).

Aangenaam Europa

 

Griekenland, Ierland, Spanje en Oostenrijk zijn de meeste bereisde landen van ons maar daarnaast hebben meer dan de helft van de Europese landen bezocht. Legendarisch zijn de trips door Ierland en één van onze backpack vakantie over het vasteland van Griekenland. Natuurlijk vergeten wij nooit meer onze tijd van 8 jaar in de Belgische Ardennen.
Continent Europa heeft zoveel te bieden en mag dus ook niet ontbreken als kamer naam.

Aangenaam-Zuid Amerika

Als wij aan Zuid-Amerika denken, denken wij aan vrolijkheid. Niet alleen omdat wij onze huwelijksreis in Brazilië hebben gehad maar vooral door de muziek en dans die je op veel plekken tegenkomt. Verder is het beeld van bussen met geiten op het dak staan en kippen die onder de banken lopen, met houten kano’s een Amazone rivier afgaan zeer makkelijk voor ons te halen.
*Daarnaast ondersteuren wij een school in Ecuador, klik HIER voor meer info.

Helemaal niet te vergeten was een reis in 2012 samen met de kinderen door Ecuador (onze 2e keer) waarbij wij o.a. de school die wij ondersteunen bezocht hebben. *Check ook: School in Ecuador

Tarieven

€ 77,- per nacht/ontbijt voor 1 of 2 personen. Exclusief toeristen belasting.
Bij 1 nacht verblijf € 5,- per kamer extra.

Inclusief: ontbijt, bedlinnen, TV,  koffie/thee faciliteiten en handdoeken.
Exclusief: toeristen belasting € 1,75 p.p.p.n., dranken in Auberge le Monde, diner, alles wat niet vermeld wordt.

Optioneel:
Diner: 2-gangen menu 19,95, 3-gangen menu 24,50, Auspit 19,50  of OFYR of kamado BBQ 22,50
Meer info over onze BBQ specialiteiten Auspit en OFYR, klik HIER.
Verblijf 3e en of 4 persoon in een kleine pensionkamer (gebruik douche/toilet in de B&B kamer) € 15,- p.p.p.n.
Uiteraard is het ook mogelijk om er een B&B Extra compleet, B&B Compleet of B&B Standaard kamer met eigen douche/toilet erbij te boeken.

Een EXTRA nacht/ontbijt? Dat kan voordelig met onze laatste nacht voor de HALVE PRIJS aktie na mei vakantie, in juni en in september.

Fietshuur, meer info HIER
Diverse arrangementen, meer info HIER

Onze B&B Diever is rustig gelegen maar toch naast centrum van gezellig Diever. Ideaal voor een verblijf rondom Shakespeare voorstellingen, wandelen (Drenthepad LAW), fietsen, MTB en zomervakantie.