MTB arrangement Diever 3 dagen/2 nachten

Overnachten in Diever en genieten van mountainbiken in prachtig (5* fiets provincie!!) Drenthe.

MTB’n rondom Diever is heerlijk. In alle jaargetijden is het prachtig rijden door de bossen en uitgestrekte landschappen. Want weet je dat wij drenthe logo veeg 2naast nationaal park Drents Friese Wold zitten? Dit gebied kent diverse MTB routes zoals Diever- Hoogersmilde met een verbinding naar Appelscha en daarmee ook gekoppeld aan de rode (technische) route van Appelscha. De andere kant ga je o.a. op naar Dwingeloo, deze heeft weer een koppeling met de route op de VAM berg. Weer een andere kant, ook gekoppeld vanuit Diever, heb je de routes van Havelte en Holtingerveld. Klik voor alle routes en koppelingen, HIER.
logo DieverOm deze bijna 200km aan MT routes te doen hebben wij een speciaal voor de MTB (en Wieler) liefhebbers een aantrekkelijk arrangement gemaakt waarbij u 3 dagen kunt mountainbiken en of wielrennen!!! Dit arrangement is v.a. 2 personen tot groepen en bedrijven van 24 personen!

U kunt het arrangement elke gewenste dag aanvangen en is inclusief:

Boekingen o.b.v. minimaal 2 personen *Late uitcheck alleen als er op de laatste dag gefietst wordt *Wassen is op een kort programma en alleen bedoeld voor fietssetjes (niet voor sokken en ondergoed).

Prijzen p.p
*€ 120,- (gebruik 2 persoonskamer, B&B Compleet kamer)
*€ 135,- (gebruik B&B Extra Compleet kamer: met 3e of 4 persoon € 120,-)
*€ 105,- (gebruik B&B Standaard kamer: met 3 of 4 personen op een kamer 99,-)

Programma

1e dag

2e dag


3e dag


Optioneel