Groepsaccommodatie Drenthe

europa1000Gezellig weg met je familie, vriendengroep, sportgroep of bedrijf en verblijven in een prachtige groepsaccommodatie in Drenthe tussen een aantal prachtige nationaal parken, en het gezellige plaatsje Diever in de mooiste regio van Drenthe nabij Overijssel en Friesland dat kan bij Aangenaam - Olde Horst! Er echt even uit met de groep en overnachten in themakamers en een eigen thematische gemeenschappelijke ruimte bar/zaal Auberge le Monde (thema: reizen en continenten). Een perfect verblijf, relaxte sfeer in een mooie omgeving, in een gezellig dorp en toch rustig ervan af!

Onze vakantie boerderij en bar/recreatie ruimte/keuken Auberge le Monde

De vakantie boerderij biedt plaats aan maximaal 25 personen (met minder ook te boeken, dan andere prijzen) verdeeld over de 9 kamers/appartementen. Waarvan 4 thematisch ingericht. Naast de boerderij hebben wij veel ruimte (3000m2) met speeltuin, speelveld, boomgaardje, ruime schuur voor stallen fietsen en motoren en naast de vakantie boerderij gelegen Auberge le Monde, dit is onze gezellige bar, horeca keuken, eetgedeelte, relax, recreatie ruimte en ruim terras. Deze zit in de huur bij huur o.b.v. groepsaccommodatie. *Er zijn geen andere gasten op het terrein als u o.b.v. groepsaccommodatie boekt.auberge2.790


Wat is inclusief:
-9 slaapkamers waarvan 4 met eigen douche/toilet en de 5 andere kamers hebben 2x een douche en 3x een toilet op de gang.
-Gratis WIFI op het gehele terrein.
-Er zijn geen andere gasten op het terrein.
-3000m2 privacy buiten, boomgaard, speeltuin, speelveld (19x8m), ruime schuur voor veilig stallen van fietsen, motoren en bij minder weer binnen BBQ, opladen elektrische fietsen mogelijk, dart bord in de schuur.
auberge6.450-Een ruim terras, met ernaast 2x tafeltennis tafel voor een apart gelegen gebouw: Auberge le Monde de gezellige bar en recreatie ruimte met o.a. een tafelvoetbal, grote smart TV.
-Bar/zaal Auberge le Monde is apart gelegen maar direct bij de vakantie boerderij waar de slaapkamers zich bevinden. Babyfoons werken perfect tussen beide.
-Ruime horeca keuken en magazijn.
-Bedden zijn opgemaakt bij aankomst en 1x een setje handdoeken p.p. ligt klaar op bed (extra kunnen bij gehuurd worden).
-Voet/volley Ballen en andere speel materialen beschikbaar voor voor op het speelveld en tafeltennis en tafelvoetbal materiaal.
-Wagens kunnen geparkeerd worden op het terrein.
-Service: Tapbier bij te bestellen, (elektrische) fiets/MTB verhuur, BBQ of Auspit (onze Australische BBQ), catering, activiteiten en avondprogramma's zijn bij te boeken.
-Kippen lopen vrij rond en onze Franse hangoor konijnen zijn ook op het terrein wonend.
-De ligging t.o.v. Diever centrum is keuken Auberge le Monde. groepsaccommodatie Drenthe Dieverslechts 200m met supermarkt, winkels en diverse horeca.
-Op het terrein alle rust en ruimte met zicht op Nationaal Park Drents-Friese Wold.

*Klik hier voor alle tarieven

De indeling, klik hier


Bekijk alle foto's in ons Fotoalbum

Filmpjes van de kamers en bar/zaal/keuken Auberge le Monde klik HIER.

GEHEEL VERZORGD - Naast 'kale huur' o.b.v. groepsaccommodatie van het gehele terrein en gebouwen is het mogelijk om All in te boeken voor groepen, wij verzorgen de groep dan van ontbijt en b.v. diner, BBQ onze befaamde Auspit (Australische BBQ). Dus geen gesleep met boodschappen en extra quality time met elkaar omdat speelveld speeltuin Bed and Breakfast Drenthe Diever 1010er niet gekookt en opgeruimd hoeft te worden. Hotel service in de gezellige sfeer van een herberg. Wij bieden tevens verschillende mogelijkheden om de bar te draaien, eigen dranken, wij vullen de koelkasten en tap of gehele service en wij draaien de bar. Dus aan ieder budget en privacy wens is gedacht!
Daarnaast bieden wij (elektrische) fiets/MTB verhuur, diner, BBQ of Auspit (onze Australische BBQ), catering, activiteiten en avondprogramma's. Zomaar wat tips: Fietsen en proeven, Australische dag, met legertruck over de hei, diverse buitensport activiteiten, etc.
Zijn jullie een een MTB groep? Bekijk dit verzorgde arrangement dan eens, klik HIER.

 
Onze spelregels

  • Meenemen van huisdieren is niet toegestaan.
  • Aangenaam - Olde Horst is rookvrij.
  • De appartementen zijn niet rolstoel vriendelijk, wel voor mensen die minder te been zijn.
  • De B&B en pension kamers zijn helaas ook niet geschikt voor mensen die minder te been zijn.
  • Incheck vanaf 15.30 uur, uit check van de vakantie boerderij (slaapkamers) voor 12.00 en Auberge le Monde dient voor 15.00 uur weer geheel vrij te zijn.
  • Annuleringsvoorwaarden groepsaccommodatie: tot 2 maanden gratis, 2 tot 1 maand 50% en 1 maand tot aanvang 100%
  • Op het gehele terrein is GRATIS WIFI beschikbaar.
  • Gezelligheidsgroepen uiteraard oké, herrieschoppers nee!

 

 

AO bullet

 

 

MEER INFO OF EEN BOEKING? Klik HIER

 

 


SPORT0238 MonkeyTown ZwolleGasten van Aangenaam - Olde Horst krijgen een gratis consumptie in ons indoor speelparadijs Monkey Town Zwolle, deze bonnen leveren wij jullie graag. Klik HIER voor meer info.

Basic pension kamers

Aangenaam - Olde Horst nabij het centrum van Diever heeft 5 basic kamers met eigen douche en toilet op de gang (kamersleutel correspondeert met de aparte douche en toilet).

Lees meer

Bekijk onze activiteiten

Het huren van fietsen, activiteit bij ons op het terrein of in de omgeving

Lees meer

Appartement - B&B kamers Drenthe

Onze leuke thematische kamers geven de vele reizen weer en maken een verblijf dichtbij een gevoel van ver weg...

Lees meer

Over ons

Wie?
Josette Bierhuizen-Hermes (9-3-1973)
Serge Bierhuizen (9-3-1973)*
Jet Bierhuizen (2-12-2005)
Suus Bierhuizen (29-9-2009)

*puur toeval… Josette is 1,5 uur ouder

Lees meer

Contact

Aangenaam - Olde Horst

Josette en Serge Bierhuizen

Hoofdstraat 29

7981 AC Diever (Drenthe)

T: 0521-591868

M: 06-40840588

E: info@aangenaam-oldehorst.nl